Peixin deltok i ANDTEX 2019 i Bangkok, Thailand

nyheter (4)

ANDTEX 2019  er begivenheten der ikke-vevde og konstruerte materialprodusenter, forskere, brukere og bransjeledere fra hele verden samles for å utforske mengden av nye forretningsmuligheter for nonwovens og engangsprodukter til hygiene i Sørøst-Asia.

Sørøst-Asia består av 11 land inkludert Thailand, Indonesia og Malaysia, med en samlet befolkning på 640 millioner mennesker. Mer enn 10 millioner nye babyer blir født hvert år, den kvinnelige befolkningen utgjør 300 millioner, og den aldrende / eldre befolkningen er 40 millioner.
Den nåværende ikke-vevde produksjonskapasiteten er utilstrekkelig for å tilfredsstille forbrukernes etterspørsel i regionen, spesielt for spunlacerte ikke-vevde produkter, som ikke er produsert i Thailand eller i Sørøst-Asia.

På grunn av messen, på grunn av vår avanserte teknologi, høy kvalitet og den beste service etter salg, hadde PEIXIN Machinery tiltrukket seg mange kunder over hele markedet. Etter at vi introduserte funksjonene til vår maskin, analytiker av produktet og den teknologiske prosessen, roste mange kunder maskinene, spesielt babybleiesmaskinen og underputemaskinen. Vi gjorde vårt beste for å svare på alle spørsmålene tydelig og nøye. Alle kundene var fornøyde med tjenesten vår. 

Vi investerer mer og mer i forskning og utvikling og implementerer avanserte styringssystemer fordi vi alltid vil være et skritt foran. Og håper å flytte en lysere fremtid med alle kundene våre.


Posttid: Mar-23-2020